lauantai 24. lokakuuta 2015

Pientä puuhastelua - lipasto ja pikkutavaroita


Elämä on olllut aika hektistä 1:1 elämässä, joten ministelu on jäänyt vähemmälle. Ihan kokonaan en kuitenkaan ole ollut näpertämättä.Aikuisten makuusoppeen syntyi kuvassa näkyvä lipasto ja pikkutavaroita.
Tämä lipasto syntyi paksusta 2 mm pahvista. Leikkasin ensin alatasoa ja takaseinää varten sopivat palat, sekä pienemmät sivuseiniä ja väliseiniä varten. Liimasin ne sitten paikoilleen kuvassa näkyvällä tavalla. 
Ja sitten kiinnitettiinkin jo jalat... Joo - kuvaaminen taasen pääsi unohtumaan pahemman kerran. Mutta tosiaan, jalat syntyi lopuksi pienistä puuhelmistä.

Keskellä on aukeava laatikko, joka syntyi tulitikkurasiaa vähän pienentämällä. Liimasin etupaneeliksi vielä sopivan mittaisen Biltema-tikun ja siihen minipienen puuhelmen vetimeksi. Laatikon yläpuolella on laskutaso. Kaapin ovet aukeavat ihan oikeasti ja saranat ovat sitä sideteippiä. Tämän jälkeen liimasin vielä kaapin oviinkin vetimet minihelmistä. Aikuisten makuusoppi näyttää nyt tältä. Muutama viherkasvi syntyi lipaston pälle, samoin pari kirjaa. Rouvan hajuvesipullokin on lipaston päälle unohtunut ja siinä on myös yölamppu. Tämä osasto taitaa olla nyt tässä - aika siirtyä muihin huoneisiin.
Samalla kun askartelin lipaston päälle lampun, tein samalla periaatteella myös lampun olohuoneen senkin päälle. Alaosa on iso puinen helmi, varsin on tulitikun pätkä, jonka ympäri on kieputettu lanka sekä varjostin on korkki, johon on liimattu pitsi päällee. Keittiöön sain vielä askarreltua verhot. Tanko on varrastikku, joka lepää korvakoriaihioiden päälle. Verhot ovat hyvin vaaleat läpikuultavat.


Tässä tämä edistyminen taas toistaiseksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti