keskiviikko 9. syyskuuta 2015

TiskipöytäKeittiön kalustukseenhan kuuluu tiskipöytä, joten laatikkotalon keittiöönkin sellainen piti tehdä.Materiaalina tässäkin käytin tosi paksua pahvia. Sahasin pahvista ensin alapinnan, taka- ja sivuseinät. Ohuemmasta pahvista leikkasin laatikoiden lokeroihin pohjat ja sivuseinän. Nämä osat liimasin yhteen. 


Laatikot askartelin myös ohuesta pahvista. Leikkasin sopivan kokoiset palat ja liimasin ne yhteen. Etulevy oli valkoista kiiltävää pahvia. Pöytäpinta oli myöskin ohutta pahvia. 
Ennen foliolla päällystämistä leikkasin pintaan reiän allasta varten. Altaan tein Fun-light mehuplullon korkista, jonka olin myös päällystänyt foliolla. Tämän asensin ensin paikoilleen, jonka jälkeen päällystin koko pöytälevyn foliolla. Päällystämisen jälkeen liimasin sen vasta kiinni. 
Ennen ovien asennusta maalsin allakaapin valkoiseksi akryyliväreillä ja tein sinne vielä hyllyn ohuesta pahvista. Kaapin ovet tein myös kiiltäväpintaisesta valkoisesta pahvista. Kahvat ovat foliolla päällystettyjä cocktail-tikun pätkiä. Jalat ovat putkihelmistä. Ovien saranoina käytin hyväksi havaitsemaani apteekin valkoista sideteippiä. Hana on foliolla päällystettyä rautalankaa. 

Ja tässä sitten tiskipöytä paikallaan. Keittiö alkaa näyttää jo melko valmiilta. Kohta asukki pääsee täyttämään kaappeja tavaroilla...


2 kommenttia:

  1. Upea keittiö ja hienosti tehty tiskipöytä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos 😊. Omassa kodissa voisi olla liian villi, mutta minimittakaavassa menee.

    VastaaPoista