tiistai 15. syyskuuta 2015

Katto saunamökkiin
VIHDOIN saunamökki on saanut kauan odotetun katon. Taisi olla Jorma Havian blogi tai facebook-päivitys, jossa näin vastaavan peltikaton ja päätin sellaisen toteuttaa tähän mökkiin.Tämä projekti joutui  odottamaan sitä, että lapset saivat syötyä Cheerios-muronsa (jättipaketti!) loppuun. Paketti oli nimittäin riittävän suurin tämän rakennelman katoksi. 

Tuo katto pelti on jotakin teippiä, joka on jäänyt puolisolle pyörimään saunaremontin jälkeen. Kotiutin sen nyt hyötykäyttöön. Nuo pellin saumat on lankaa, Jorma Havian ohjeen mukaan. Katon sisäpinnan vuorasin Biltema-tikuilla. Jätin kurkihirren levyisen alueen keskelle ilman näitä tikkuja. En myöskään liimannut kattoa paikoilleen. Koska se on sisäpinnan Biltema-tikkujen ansiosta aika painava, se pysyy helposti paikoillaan. Tätä helpottaa myös sisäpinnan keskiosan tikuttomuus. Koska katon saa nostettua pois paikoiltaan, yläkerran sisustuksen muuttaminen on jatkossa helpompaa.

Onneksi minimaailmassa ei tarvitse noudattaa 1:1 elämän rakennussäädöksiä. Tässä mökissä on nimittäin takka, muttei lainkaan savupiippua. Hmm, no tokkopa rakennustarkastaja tätä tulee koskaan katsomaan.


Alla vielä tunnelmia yläkerran makuuhuoneesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti