torstai 4. helmikuuta 2016

Saunamökin pukuhuone edistyy
Kyllä askarteluinto alkaa olla selkeästi palannut. Eilenkin otin töiden jälkeen askartelutarvikkeet esiin ajatuksena edistää pukuhuonetta. Tällaiseltä huone nyt sitten näyttää.


Löylykiulun askartelu on varmaan monelle nukkekotiharrastajalle aivan selvää kauraa, mutta pidin itseäni vähintäänkin Einsteinin tasoisena älykkönä, kun keksin miten löylykiulu on helppo toteuttaa. Leikkasin pienen pienestä muovipullosta (korkeus noin 2 cm) mieluisan kokoisen palan ja liimasin sen päälle bambutabletista sopivan pätkän. 

Somistin kiulun beigellä langalla ja kahva-osan ympärille kieputin samaista lankaa.Pukuhuone ei tietenkään ole pukuhuone, jos siellä ei ole penkkiä. Joten sellainen piti tekemän. Kuva penkin alaosasta, josta kenties pystyy hahmottamaan rakennetta. 


Jalat ovat pieniä jäätelötikkuja ja reunat, joihin jalat nojaavat ovat kahvitikuista.
Istuinosa syntyi kahdesta jäätelötikuista.

Pukuhuoneeseen tein myös naulakon. Tämä on tehty yksinkertaisuudessaan kahdesta yhteen liimatusta Biltema-tikusta. Koukuiksi olisin tahtonut rintaliivien hakaset, mutta sellaisia ei tähän hätään löytänyt. Joten pätkäisin ja taivutun alhaalla näkyvästä taipuisasta metallilangasta sopivat koukut.


Kohtahan tätä saattaa jo alkaa pitää lähes valmiina. Vaikka ainahan pystyy keksimään vielä jotain pientä, ja sitten vielä ihan jotain pientä ja ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti