sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Saunamökki valmistui!


Saunamökki-projekti on nyt valmis! Tunnen pienoista ylpeyttä siitä, että poropeukalo (siis minä) on tehnyt jotain alusta lähtien itse apunaan rajallinen määrä työkaluja, joista tärkeimmät (ja ainoat) sakset ja saha. Osaan mökin kalusteista ja tavaroista olen enemmän tyytyväinen ja osaan vähemmän. 


Sauna ja pukuhuone näyttää valmiina tältä (yllä). Tila on melko kapea ja siksi haastava kuvattava.


Pukuhuoneessa oven pielessä on peili ja hyllykkö shamppoille. Peili on rakennettu pienen pyöreän metallilaatan varaan - taisi olla vanhasta rikkoutuneesta disketistä. Kiuashan on puukiuas, joten lehtiä tarvitsee sytykkeeksi. Niitä varten virkkasin kopan.


Saunan vieressähän on tupa, jossa on mukava paistaa makkaraa saunomisen jälkeen. Tämä on kenties tunnelmaltaan oma lempihuoneeni koko rakennuksessa.Yläkerrassa on makuutilat. Katon saa pois ja hyvä niin, koska muuten en olisi saanut otettua minkäänlaista järkevää kuvaa näistä tiloista.Tässä vielä kuva koko rakennuksesta valmiina. 


Seuraava nukkekotiprojekti siintää jo mielessä. Itseasiassa sitä on jo vähän aloiteltukin, joten päivityksiä tulee kunhan se etenee siihen vaiheeseen, että on jotain mielekästä näytettävää.

2 kommenttia:

  1. Todella ihana kokonaisuus ja tunnelma. Liityin jäseneksi ja innolla odottelen seuraavaa projektiasi. Näitä nukkisblogeja on niin kiva aamusella selata kahvia siemaillessa...lähtee päivä paremmin käyntiin;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti kommenteista! Itselläni on aivan sama tapa aamukahvilla😊

    VastaaPoista