torstai 18. helmikuuta 2016

Uusi projekti - Mummonmökki "Romanssi"


Olen pitkään haudutellut tätä projektia mielessäni. Oma kerrostalokotimme on melko pelkistetysti sisustettu - koivua, beesiä, ruskeaa eikä mitään kruusattua. Tästä syystä halusin toteuttaa aivan päinvastaisen nukkekoti- tai roombox-projektin. Talon, joka olisi äärimmäisen hempeä - paljon pinkkiä, ruusuja ja muita kukkia, mintunvihreää, pitsiä ja  kaikkea yltiö romanttista ja ylitsevuotavan hempeää. 
Ja tässä se nyt on:

Mummonmökki "Romanssi"


Mökki on rakennettu pahvilaatikkoon ja sen mittasuhde on jotain 1:12 suuntaan. Päätyseinällä on kaksi ikkunaa ja nämä seinät on tapetoitu ihanalla mintunvihreällä ruusutapetilla. Keittiön seinustalla on yksi ikkuna ja tapetti on vaaleanpunainen. Lattia on valkosella kuultavahalla käsitelty lautalattia.

Koska tapetin kuosi ei oikein kunnolla erotu tuossa yläkuvassa, tässä siitä lähikuva.
Hempeää, eikö?


Ikkunat mökkiin on tehty piirtoheitinkalvosta. Puitteet on valkoiseksi maalattuja kahvitikkuja. Ikkunat eivät valitettavasti aukea. Aion tehdä niistä kuitenkin kaksinkertaiset kunhan pääsen mökin ulkoseinän kimppuun. Mutta ulkoseinä odottakoon - laitetaan sisustusta ensin kuntoon, jotta mummo pääsee mökkiinsä mökkeilemään. 
1 kommentti:

  1. Ihanan hempeää! Lattia ja tapetti sopivat todella kauniisti yhteen:)

    VastaaPoista