lauantai 18. huhtikuuta 2015

Terassikalusteiden askarteluaLaatikkotalon asukki halusi ehdottomasti uudet terassikalusteet uudelle terassilleen ja sellaiset siis piti tekemän. Pöytä syntyi jäätelötikuista ja syömäpuikoista. Pätkin ensin jäätelötikuista sopivat palat pöytälevyyn ja liimasin ne yhteen kuvassa näkyvällä tavalla.  
Tämän jälkeen liimasin pöydän alapintaan pahvin tueksi. Olin leikannut pahvin reunoihin lovet, johon ajattelin laittaa jalat. Niinkuin kuvasta näkyy tämä suunnitelma ei toteutunut, koska totesin, että pöytä oli hassun näköinen, jos jalat ja alalippa eivät ole reunassa. Joten muutin suunnitelmani. Pöytälevyn alalipan (tai mikä nyt ikänä onkaan) tein pienistä jäätelötikuista ja liimasin ne siis aivan pöytälevyn reunaan. Jalat laitoin tukeutumaan näihin.  

Terassin tuolit rakentuivat pienistä jäätelötikuista. Selkänojaa varten pätkin näitä kolme ja istuinta varten neljä. Liimasin ne sitten yhteen kuten kuvassa näkyy.
Selkänojaan liimasin sitten pitkät tikut sopivalle korkeudelle.Istuinosan pohjaan liimasin taas pahvin tueksi. Pahvi oli sen verran istuinosaa pienempi, että istuinosan alaosan kehikko sai pahvista tukea. Kehikko syntyi myös pienistä jäätelötikuista. Etujalat liimasin niin, että ne kiinnittyivät kehikkoon. 

Alla kalusteet terassilla paikoillaan. Vähän on karu näkymä vielä, mutta eiköhän tuo tuosta jalostu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti