torstai 2. huhtikuuta 2015

Lisärakentamista room boxiin

Minulla on selkeästi taipumus tehdä asiat vähän takaperoisesti. Vasemmalla oleva room box syntyi siten, että ensin askartelin sohvan, josta pidin. Valitsin siihen sopivan maton ja tein pöydän. Sitten tein rahit ja viherkasvin. JA vasta lopuksi seinät ympärille!

No samanlainen työskentelytapa näköjään jatkuu. Koska olohuoneesta tuli mieluisa, päätin rakentaa sen kylkeen makuuhuoneeen. Tällaisessa työskentelyssä  on toki omat ongelmansa - esimerkiksi samankokoisten pahvilaatikoiden löytäminen ei ole ihan helppoa - joten makuuhuoneesta tulee nyt sitten korkeampi. Väliin tulee eteinen, jossa on rappuset rakentumassa. Mitä ylös tulee, selvää myöhemmin. Ai mitäkö tuo nenäsumute pullo tekee eteisessä? No, sehän pitää tietenkin rappuset paikallaan kuvauksen ajan, kun ovat vielä irtonaiset ;=). Ajatukseni on kiinnittää olohuone ja uusi siipi kiinteästi toisiinsa, kunhan saan uuteen siipeen kaikki rakenteet valmiiksi. Voipi olla haastavaa, koska laatikot ovat kenollaan eri suuntiin - katsotaan miten onnistuu.

Alimmaisessa kuvassa vähän mallattu minkälainen värimaailma makkariin tulee.  Ellen sitten muuta vielä mieltäni. Minulla kun ei selkeästi  ole taipumus tehdä pitkän aikavälin suunnitelmia...

1 kommentti: