maanantai 6. huhtikuuta 2015

Room-boxin lisäsiipi valmistunut

Vihdoin room-boxin lisäsiipi on kiinni olohuoneessa!!! Vasemmalla liima on vielä märkää - siitä syystä pyykkipojat. Ja niinkuin näkyy makuuhuone on kovin tyhjillään - sänkykin petaamatta!

Eteinen on aika kapea ja rappuset  veivät suuren osan tilasta. Vaikka rapuissa on rakoja ja pieniä virheitä, tunnustan olevani niistä melkoisen ylpeä. Jokainen askelma on tehty omin pikku kätösin Biltema- ja jäätelötikuista. Tähän meni tovinen...
Vaikka rappuset johtavat tällä hetkellä vain katolle, minulla on toki ideoita mihin ne myöhemmin tulevat johtamaan...

Suurempia huonekalujahan tuohon eteiseen ei mahdu, mutta joku värikäs matto ja kenties jotain seinille. Ideointi on vielä kesken.
Makuuhuonetta pääsee nyt sisustamaan. Sänky oli jo valmiina mutta tein siihen uuden peiton värikkäästä kankaasta. Vieressä nykyy nojatuoli, joka löysi paikan huoneen nurkasta. Tämä oli kiva askarrella. Tuoliosa on tehty pahvin päälle ja istuin on oikeasti tosi pehmeä. Siinä on pala noin sentin paksuista vaahtomuovia, joka on verhoiltu. Verhot ja takaseinälle tuleva iso taulu on ideoitu, joskaan eivät valmiit. Kalusteitakin täytyy hankkia lisää ja katsottavaksi jää, saako tuo arkku olla tuolla vai tuleeko tilalle jotain muuta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti