maanantai 13. huhtikuuta 2015

Room-box talon 2-kerros

Pitäähän talossa olla keittiökin, joten lisärakentaminen oli edelleen tarpeen. Alakerrastahan oli tehty jo raput ylös, joten luonnollinen paikka keittiölle oli yläkerta. Koska tämä projekti kehittyy ja jalostuu sen edetessä, en taaskaan löytänyt samankokoista pahvilaatikkoa. Näin ollen tämä rakennelma on arkkitehtonisesti vähintäänkin mielenkiintoinen. Mitähän tyyliä se voisi olla? Vai onko arkkitehti kenties ollut päissään tätä suunnitellessa? 
Keittiön viereen rakentuu iso terassi, johon tulee myös uima-allas. Koska alakerran olohuoneboksi oli matalampi kuin makuuhuoneboksi, niin päädyin korottamaan terassin lattian samalle tasolle kuin keittiön lattia. Tämän tein latomalla "Kaatuva torni" - pelin palikoita päälekkäin ja laittamalla niiden päälle Biltema-tikkuja. (Meillä ei siis lapset enää voi pelata Kaatuva Torni -peliä, koska äiskä käytti palikat askarteluun! Vähänkö inhottava äiti!) Näin sain uima-altaan upotettua terassin lattian tasolle. Kuvassa terassin teko on vielä vaiheessa. Tarkoitus on "laudoittaa" terassin etureuna myöskin Biltema-tikuilla. Aitakin tänne luonnollisesti tulee samoin kuin pihakalusteita.  


Tässä sitten lähempi kuva keittiöstä. Päätykolmio on kokonaan "ikkunaa". Tuo oikealla oleva aukko tulee olemaan ikkuna, jonka eteen olen kaavailut kukkalautoja, joihin tulee yrttejä. Peräseinälle olen ajatellut keittiön kaapistot ja ruokapöytä tuoleineen on suunniteltu ikkunan eteen. Vasemmalla näkyy aavistus terassille vievästä ovesta. 

Mopoilukausi on alkanut ja ajokki lähti taas kerran käsistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti