lauantai 11. huhtikuuta 2015

Room boxin eteinen


Room boxin eteinenhän on varsin kapea ja rappuset vievät suurimman osan tilasta. Halusin kuitenkin jotain kalustusta sinnekin ja ajattelin, että rappujen lähelle sopisi joku laatikosto. Laatikostojen tekeminen ei ole vahvuuksiani mutta päätin kuitenkin yrittää. Reunat syntyivät isoista jäätelötikuista, joita liimasin kuhunkin reunaan kaksi vierekkän. Päällysosa, pohja ja laatikostojen pohjat tein pahvista.  
Tässä on syntymässä laatikot. Näiden pohjat ovat ohuehkoa pahvia/kartonkia. Reunat on jätskitikuista ja etulevy isoista jäätelötikuista. Kahvat ovat tulitikun pätkät. 
Laatikoston pintaan liimasin vielä kahdesta isosta jäätelötikusta tehdyn puulevyn, joka oli maalattu tumman ruskeaksi samoin kuin vetimetkin.


Alhaalla pari kuvaa laatikostosta paikoillaan ja valmiista eteisestä. Peilikin tuonne seinälle ilmestyi samoin kuin viherkasvi rappusten tasanteelle. Pitihän taidettakin saada seinille. Lapsiperheen asunto tämä ei selkeästi ole, koska jyrkissä rappusissa ei ole minkäänlaista kaidetta. Tulee mieleen oman mummilan kaiteettomat rappuset, joita piti aina kulkea varovasti seinän vierustan lähellä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti