sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Jakkaroita


Löysin askartelutarvikkeideni joukosta kaksi "jakkara-aihiota" ja päätin, että mummo tarvitsee jakkaroita mökkiinsä. Ostin aikanaan pussillisen näitä kukka-asetelmissa käytettäviä oasis-sienitukia (tai mitä nyt ikinä ovatkaan oikealta nimeltään) kirpputorilta ja ne ovat lojuneet siitä asti käyttämättömänä askartelulaatikossa. Nyt ne saivat uuden elämän. 


Maalasin ensin rungon valkoiseksi. Helpoitenhan tämä varmasti kävisi spray-maalilla, mutta koska minulla ei sellaista ole, töpöttelin ne ihan tavan maalilla. Leikkasin valkoisesta huopakankaasta kaksi istuinosan kokoista pyörylää pehmukkeeksi ja liimasin ne muutamalla tipalla liimaa kiinni runkoon. Ja koska virkkaus on POP, virkkasin sopivan verhoiluosan. Kuvion voi tietenkin kukin määrittää itse. Jotta tätä ei tarvitsisi liimata suoraan kiinni pehmusteeseen, virkkasin kori-tyylillä sentin pätkän istuinosaan nähden 90-asteen kulmassa alaspäin. Tällä tavalla myös rungon yläosa peittyy ja tarvittaessa päällysen voi liimata rungon yläosasta (ei istuinosasta) kiinni. 


Askartelin mummolle myös kaksi säilytysrasiaa sisustuksen värimaailmaan sopivasta kartongista. Saapa nähdä mitä näihin aikoinaan päätyy. 


Ähertäessäni näiden kanssa, tyttäreni askarteli omia juttujaan samaan aikaan. Mummo sai häneltä  jo nyt hyvissä ajoin joulukortin. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti