torstai 27. lokakuuta 2016

Suklaata ja virkkaamista


Joulu lähenee ja illat pimenee. Mikäpä sen mukavampaa kun käpertyä sohvan nurkkaan ja yhdistää kaksi lempipuuhaa: suklaan syöminen ja ministely. Alla esimerkki siitä, mitä saa syntymään, kun nämä kaksi puuhaa yhdistää.


Geisha-paketista saa erittäin kauniin laatikon. Tekeminenkin on erittäin helppoa, leikkaa vain kartongista neliön kuvan ulkoreunojen mukaan. Tämän jälkeen leikkaa katkoviivojen osoittamat kohdat ja taittelee sisempien viivojen mukaisesti. "Sivulipat" liimataan sitten kiinni reunoihin. Kansi muodostuu tietenkin täysin identisesti, joskin reunat saavat olla kapeammat ja itse laatikko-osa hivenen, millin tai pari, isompi.  Vaaleanpunainen käärepaperi on Glitter-ostosten mukana tullutta silkkipaperia, joka on oivaa rasian sisään. Laukku on virkattu siten, että tein aluksi mieluisen kokoisen neliön  kiinteillä silmukoilla. Tämän jälkeen ompelin kiinni kahvat laukun sisäpuolelle. Kahvat ovat peräisin nauhasta, jolla vaatteisiin on kiinnitetty hintalaput. Tämän jälkeen yhdistin kassin ala- ja sivureunan. Virkkasin pienen kukan ja kiinnitin sen vielä kassiin. Erittäin suoraviivaista ilman minkäänlaista kikkailua. 


Tämä on samalla myös kirrätystä parhaimmillaan: Ainoa ei-kierrätys materiaali tässä kokonaisuudessa on siis itse virkkauslanka. 


SUKLAISIA SYYSILTOJA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti