tiistai 9. kesäkuuta 2015

Korituoli


Eikös korituolit ole aika perinteisiä kalusteita saunamökeissä? No, oli tai ei,  päädyin mökkiin sellaisen tekemään, koska mieleni teki kokeilla jotain uutta. Tämä erinomainen ohje on Maria Malmströmin Nukkekoti Väinölä blogista. Pohja on paksua pahvia, jonka reunaan tein paremman työkalun puutteessa reiät neulalla. Rautalangat pystyyn ja eikun punomaan. Lankana oli ohut puuvillalanka. Ja niinkuin kuvasta näkyy virheitäkin tuli matkan varrella... Reunoihin liimasin kieputettua lankaa antamaan viimeistellyn fiiliksen.

Tiedätte varmaan hyvinkin sanonnan "Moni kakku päältä kaunis". No, sanonta kuvaa aika kivasti tätä projektia ;=)
Rehellisyyden nimissä siis päätin näyttää myös korituolin pohjan. Täällä ei olekaan sitten ihan niin viimeistelty fiilis. Väänsin pahvin alapuolelle tulevat rautalangat pohjan myötäisesti ja teippasin maalarinteipillä kiinni.


Mutta kun ei kurki alas, tuoli näyttää ihan hyvältä.
Istuintyynyä varten leikkasin kartongista sopivan palan ja sen päälle liimasin kaksi vanulappua. Ja verhoilu mieluisalla kankaalla. Hankin hiljattain Tacky Clue - liimaa, jolla liimasin verhoilukankaan. Toimii erittäin hyvin, paljon paremmin kuin Erikeeper.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti