lauantai 6. kesäkuuta 2015

Hyllykkö ja kopat takan yläpuolelle


Takan yläpuolinen seinä suorastaan huusi jotain. Pähkäilin ison taulun ja hyllykön välillä ja tässä tapauksessa hyllykkö vei voiton. Veikkaan muuten, että 1:1 kodissa paloturvallisuus määräykset varmaankin estäisivät minkään rakennelman laittamista takan yläpuolelle, mutta onneksi minimaailmassa tällaisia rajoitteita ei ole!Hyllykkö syntyi kahdesta Biltema-tikun pätkästä ja kahdesta pienestä jätskitukusta. Ohejita tähän ei varmaankaan tarvitse. Alapuolella oleva Biltemtikku-teippi rakennelma helpotti hyllykön liimaamista suoraksi ja esti osien liikkumisen. 


Leikkasin ohuesta kartongista kolmea koppaa varten palat ja liimasin ne kiinni reunojen "läpistä". Vuorasin kopat valkoisella pellava-kankaalla (12-vuotta vanha pellavapaitani sai uuden elämän).


Lopuksi liimasin vielä ohuehkoa puuvillalankaa koppien ulkoreunojen ympärille. Mitähän näihin laittaisi? Alahyllyllkein pitää keksiä jotain - kirjoja vai koriste-esineitä? Löysin jemmasta kaksi pienenpientä simpukkaa, jotka ovat ainakin väliaikaisesti päätyneet hyllylle.   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti