keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Lipasto


Leila esitteli blogissaan mini minimpi minein (http://miniminimpi.blogspot.fi/) tekemänsä lipaston. Hän oli käyttänyt runkona ruokakermapurkkia. Tästä rohkaistuneena päädyin kokeilemaan josko pahvista ja kartongista saisi jotain vastaa aikaiseksi Lundby mittakaavasssa. 

Materiaalina oli siis pitkälti paksu kartonki, jonka kotiutin kirjoituslehtiöiden taustoista. Kaikkiin seiniin (paitsi oviin) liimasin 2-3 kartonkia päällekäin. Ovet ovat yksinkertaiset. Leilan ideaa seuraten leikkasin aaltopahvista ovien keskikoristeet ja itse asiassa myös ovien reunat. Kahvitikut oli tässä mittakaavassa vähän turhan massiiviset reunoiksi. Lopuksi käsittelin rakennelman Osmo-colorilla. Leilan lipaston taso oli sytyketikuista ja kokemukseni perusteella se olisi ollut varmasti parempi vaihtoehto. Tämä minun tekeleeni pinta kun vähän rumasti "nauraa".   Täytynee tilata niitä "Biltema-tikkuja", kun kovin monet niitä kiittelee ja niitä paljon käytetään. 

Alakuvassa lipasto sitten keittiössä. Ehkä ei ihan saman henkinen muiden kalusteiden kanssa, joten katsotaan mihin tämä lopulta päätyy. Tai sitten maalaan sen toisen väriseksi. Kukkia on joulun aikana ilmestynyt ikkunalle ja tavaroita hyllyihin, joten täällä alkaa näyttää suhteellisen kodikkaalle.Lopuksi kysymyksiä kokeneemmille: mitä käytätte kaapeissa saranoina? Tässä rakennelmassa on ihan vaan teippisaranat. Toisekseen, miten saatte ovet pysymään kiinni? Itse laitoin vähän kaksipuoleista teippiä oven yläosaan. Tämä ei kuitenkaan ole kovinkaan toimiva ratkaisu, koska niiden avaaminen on sitten hankalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti