perjantai 5. joulukuuta 2014

Olohuoneen alaosan jatkosisustusta

Niinkuin aiemmin kirjoitin olohuoneen alaosa kaipasi vielä jotain kodikasta.  Käteeni osui aaltopahvia ja päätin tehdä kirjahyllyyn kopan. Verhoilin sen sisustan tyttären vanhan mekon kankaasta. Jotainhan piti koppaan keksiä, joten muiden ideoita lainaten tein sinne pieniä lankarullia.
Ikkunalaudalle tein viherkasveja. Keskimmäinen kukkaruukku on akryylivärituubin korkki ja reunimmaiset on tehty muovisesta pillistä, joka on liimattu valkoisen napin päälle. Ei ihan desing-kamaa mutta kelpaavat. Reunimaiset "kaktukset" on tehty rautalangasta, jonka päälle on sivelty liimaa ja kieputettu vihreää villalankaa. Keskimmäinen kaktus on samasta langasta tehty pieni keränen. 
Joulu on tulossa ja on aika laittaa kynttilöitä palamaan. Löysin kädentaito messuilta lasisia putkihelmiä, jotka jalostin kynttilöiksi. Tigerista löytyi puolestaan "tee-se-itse" korvakorun osia ja koko rakennelma on koottu tällaisen korvakoruaihion päälle. Seuraavaksi helmi ja sitten Tigerista ostettu joku juttu. 

Vasemmalla kuva näistä tavaroista paikallaan. Seinälle on ilmestynyt myös kello. Metallinen taus on vanhan norjalaisneuletakin kiinnityssolki ja kello taulu on ihan paperille piirretty. Nyt tämä näyttää jo paljon kodikkaammalta.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti